CARTELLS, FLYERS I FULLETONS PEL TEU NEGOCI

cartells

Els cartells publicitaris són un element clàssic de comunicació, molt útils per fer arribar el teu missatge a una gran quantitat de persones amb poca inversió. Aquests, s’han de col·locar a llocs adequats o estratègics per atraure al major número possible de visualitzacions.

Els formats més habituals per imprimir cartells són: DIN A4, DIN A3, 32×45 cm, 30×60 cm, 50×70 cm i 70×100 cm

 

Flyers

Els flyers són ideals per donar un impuls al nostre negoci, sigui per fer difusió de novetats o descomptes, promocionar esdeveniments, serveis professionals, etc. 

Al ser un producte econòmic i de petit format, ens resultarà fàcil portar a terme una campanya puntual mitjançant la seva distribució per crear un impacte potent a possibles interessats.

Els formats més habituals per imprimir són: A6, A5, 10×21 cm, A4.

Fulletons plegats

Quan necessitem ampliar la informació d’un fulletó, tindrem l’opció dels fulletons plegats. Aquests, segons el nombre de cossos plegats que tinguin, es classificaran com: díptic (2 cossos), tríptic (3 cossos), quadríptic (4 cossos) i desplegable (més de 4 cossos).

Segons la quantitat d’informació que hagi de contenir, us podem aconsellar sobre el tipus de fulletó i plegat que més s’adeqüi a la vostra  necessitat. Imprimim i pleguem tota mena de fulletons.

tipus de plegats

Sol·licitud de pressupost

Omple el formulari i ens posarem en contacte en menys de 24 hores

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions

caCA