MATERIALS ECOLÒGICS

Col·laborem amb la lluita contra el canvi climàtic fomentant  la utilització de  diferents materials ecològics,  sostenibles, reciclables i biodegradables.

Materials rígids ecològics

Posem a la vostre disposició materials ecològics respectuosos amb el medi ambient per crear productes impresos de gran format rígid com:

 • Rètols ecològics
 • Displays ecològics
 • Fotoquadres ecològics
 • Mobiliari cartró ecològic
 • Cartelleria ecològica
Material rígid dispa. Materials ecològics

Dispa

El foam ecològic és un suport fabricat 100% de paper certificat FSC, totalment biodegradable i reciclable. Superfície llisa i blanca que permet una impressió d'alta qualitat. Es fa servir per cartelleria, publicitat, mobiliari, exposicions, PLV, etc.

Gruix: 38 mm
Color: blanc

Material rígid cartró niu d'abella. Materials ecològics

Cartró niu d'abella

Material ecològic, lleuger i amb una estructura interior semblant a un niu d'abelles, el que el fa molt robust. Es recomana l'ús en espais interiors sense humitat. Es fa servir per cartelleria i estands, mobiliari, exposicions, PLV, etc.

Gruix: 5, 10 mm
Color: blanc / kraft

Material rígid de fusta impresa. Materials ecològics

Fusta contraxapada

Material lleuger pensat per ubicacions d'interior. És ideal per treballs creatius com reproducció de fotografies, cartells, aparadors, estands, etc.

Gruix: 5, 10 mm
Color: fusta

Material rígid cartró compacte

Cartró compacte

El cartró compacte, estucat de les 2 cares amb tripa blanca. Ideal per fabricar displays, expositors i PLV personalitzat.

Gruix: 2 mm
Color: blanc

Material rígid cartró microcanal

Cartró microcanal i kraft

Imprimir sobre cartrons permet la possibilitat de crear productes de gran format d'una manera ràpida com també la producció de poques unitats.
Com per exemple: para-sols, cobreixalarmes, PLV personalitzat, displays, packaging, etc.

Gruix: 5, 10 mm
Color: blanc / kraft

Materials flexibles ecològics

Posem a la vostre disposició materials ecològics respectuosos amb el medi ambient per crear productes impresos de gran format flexible com:

 • Vinils ecològics
 • Pancartes ecològiques
 • Decoracions ecològiques
Lona ecològica

Lona ecològica

La lona ecològica està fabricada de poliéster tèxtil, per tant no conté PVC com les lones convencionals i la qualitat, aparència i resistència són similars a aquestes.

Gruix: 220g
Color: blanc

Vinil adhesiu ecològic

Vinil adhesiu ecològic

Vinil ecològic monomèric, lliure de PVC i adhesiu lliure de disolvent i amb nanoventoses per una fàcil aplicació. Resistent al pas del temps tant per interior com exterior. Son l'alternativa ecològica als vinils convencionals.

Gruix: 100µm
Color: blanc mat

Paper de suro

Paper de suro

El paper de suro és un material imprimible especialment pensat per la decoració d'espais interiors com de impressió de cartells de manera original. És un aillant acústic, tèrmic i anti-humitat, 100% ecològic i reciclable.

Gruix: 420µm
Color: suro

papers ecològics

Tots els nostres papers han set fabricats segons les normatives ecològiques i tenen certificats FSC i/o PEFC, garantint que provenen de boscos sostenibles.

 

Hem seleccionat alguns papers reciclats i especials per a crear tot tipus de productes impresos 100% sostenibles tals com:

 

 • Catàlegs ecològics
 • Flyers i fulletons ecològics
 • Carpetes ecològiques
 • Targetes ecològiques
 • Packaging ecològic
Paper kraft

Paper kraft liner

Paper kraft fabricat amb fibra verge 100% natural i biodegradable. Textura llisa i amb una alta resistència i durabilitat.

Gruix: 135, 200, 300, 400g
Color: kraft marró

Paper betulla

Paper Woodstock Betulla

Paper reciclat d'alta qualitat fabricat de 80% fibres reciclades i 20% fibres verges. És llis sense textura. Es poden distingir a simple vista fibres de diferent tonalitat.

Gruix: 80, 110, 285g
Color: blanc trencat crema

Paper reciclat nautilus

Paper Nautilus

Paper offset reciclat, amb exel·lent volum i alta opacitat. Fabricat amb pasta 100% reciclada que permet una bona qualitat d' impressió.
Disponible amb 2 tons de blanc.

Gruix: 80,90,120,160,200,250,350
Color: blanc o blanc trencat

Paper de mineral de pedra

Paper de pedra

Paper mineral produit sense cel·lulosa, sense PVC, sense aigua i sense clor. És resistent, 100% impermeable, rentable amb aigua i sabó i amb un tacte suau soft-touch. Està fabricat a partir de carbonat càlcic (80%) i resines no-tòxiques (20%). Tampoc s'utilitza aigua ni s'emeten gasos tòxics. Té una textura llisa molt suau i permet una impressió de molta qualitat. És 100% reciclable i 80% biodegradable.

Gruix: 420g
Color: blanc

Paper d'herba

Paper herba

Un dels papers més ecològics que existeixen, fabricat amb un 50% de fibres d'herba assecada al sol. Es fabrica prescindint de qualsevol producte químic, necessita molt poca aigua i redueix el consum d'energia fins un 80% durant la producció.

Gruix: 85, 130, 205g

Color: ocre i marró

Paper reciclat remake

Paper reciclat remake oyster

Paper fabricat a partir de residus de cuir (25%) i un 30% de fibres reciclades.
Fabricat 100% amb energia verda, el converteix en l'elecció ideal pels que busquen un paper original i sostenible.

Gruix: 120, 250, 380g
Color: Oyster, Sand, Smoke, Sky, Autumn, Midnight, Oyster/Midnight carpace (amb textura)

Paper reciclat CRUSH

Paper CRUSH orgànics

Fabricats amb energia 100% verda a partir de diferents productes orgànics que són rebutjats pels recol·lectors.
15% productes orgànics + 30 % fibres reciclades post-consum + 55 % fibra verge.

Gruix: 120, 250, 350g
Color: maíz, citrus, uvas, kiwi, aceituna, avellana, lavanda, cereza, cafè.

papers adhesius ecològics

Hem seleccionat alguns papers adhesius reciclats i especials per a crear tot tipus de productes impresos reciclats i/o 100% sostenibles tals com:

 

 • Adhesius ecològics
 • Etiquetes reciclades
 • Adhesius sostenibles
paper reciclat adhesiu

Paper adhesiu Woodstock

Paper adhesiu reciclat d'alta qualitat fabricat de 80% fibres reciclades i 20% fibres verges. És llis sense textura. Es poden distingir a simple vista fibres de diferent tonalitat.

Gruix: 100µm
Color: ocre

paper adhesiu kraft

Paper adhesiu kraft

El papel kraft adhesiu és 100 % natural, biodegradable y reciclable al estar fabricat amb fibra verge. Té la resistència equivalent de qualsevol paper kraft, i dona una imatge artesanal i ecològica a qualsevol producte on l'apliquem.

Gruix: 120µm
Color: kraft marró

Paper canya de sucre

Paper adhesiu caña de sucre

Paper fabricat a partir de les fibres sobrants de canya de sucre en un 95% i l'altre 5% de canem i lli. És un paper biodegradable i compostable apte per el contacte directe amb aliments secs. (no grassos)

Gruix: 130µm
Color: blanc

Paper bereber sand

Bereber Sand

Paper d'alta qualitat reciclat (30% fibres reciclades) de textura llisa i tractament ULTRA WS que li dona resistència a la immersió en aigua i gel.

Gruix: 140µm
Color: marró clar

Paper de mineral de pedra

Mineral paper

Paper mineral adhesiu produit sense cel·lulosa, sense PVC, sense aigua i sense clor. Està fabricat a partir de carbonat càlcic (80%) i resines no-tòxiques (20%). Tampoc s'utilitza aigua ni s'emeten gasos tòxics. Està especialment pensat per l'aplicació sobre vidre (inclús en humitat) i és resistent a l'inmersió en aigua/gel.

Gruix: 120µm
Color: blanc

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions

caCA