DISSENYA LES TARGETES AL TEU GUST

targetes de visita

Les targetes de visita són l’element clau per establir relacions comercials en el món empresarial.

Podem crear targetes que des del primer moment transmetin la imatge de la teva empresa i generin la confiança que el client necessita per iniciar una relació comercial. A més, les nostres targetes són ecològiques.

Disposem de targetes simples, targetes plastificades brillant, targetes plastificades mat, targetes plastificades mat anti-rallades, targetes plastificades mat soft-touch, targetes amb estampacions, targetes amb relleu en sec, targetes amb cantos pintats, targetes amb papers creatius, targetes amb reserva vernís 2D o 3D, targetes contraencolades, etc.

targetes pvc

Les targetes de PVC o polièster,  es poden utilitzar com a targeta de visita però també es pot enfocar en crear carnets d’identificació, controls d’accessos, etc.

Estan disponibles amb diferents gruixos, tot i que el més utilitzat és el gruix de targeta de crèdit (7,6 mm) 

Material blanc o transparent i acabat mat o brillant.

targetons i postals

Els targetons i postals són un producte clàssic en les arts gràfiques, i continuen utilitzant-se en plena era digital.

Podem crear invitacions de casament o tota mena d’esdeveniments, vals de regal, targetons per e-commerce o simplement incloure aquella informació que volem transmetre de manera original i efectiva.

Podem crear targetons i postals amb dissenys des de més senzills fins a més complexes.

Imants

Crea imants totalment personalitzables de qualsevol forma com a eina de publicitat per a empreses, escoles o esdeveniments. Ideals per col·locar a les neveres, automòbils o qualsevol superfície metàl·lica.

Es poden crear imants en format de targeta de visita, format calendari o bé simplement imprimir-hi fotografies per a  gaudir-ne cada dia!

Sol·licitud de pressupost

Omple el formulari i ens posarem en contacte en menys de 24 hores

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions

caCA