BRANDING PER EMPRESES

Volem formar part del teu projecte des del principi, per això el nostre departament de preimpressió dona servei de maquetació, disseny gràfic i branding per empreses i particulars amb l’objectiu de donar una personalitat corporativa pròpia al teu projecte.

Branding per empreses i disseny grafic

MAQUETACIÓ

Es tracta d’un procediment que consisteix a compondre, organitzar i estructurar els elements (text, imatges, títols, peus de pàgina, etc.) que formen l’interior d’una publicació, sigui un llibre, catàleg, fulletó, article, etc. També fem digitalització de documents escrits a mà i revisió d’ortografia.

BRANDING I LOGOTIPS

Necessiteu crear un logotip des de zero? Teniu un logotip i el voleu actualitzar o modificar?

El nostre equip de disseny gràfic us pot assessorar per aconseguir la imatge que més us representi, i  també informar-vos de tots els productes on podem aplicar la identitat corporativa per fer-ne difusió.

DISSENY GRÀFIC

Escoltem les vostres idees i les transformem en un disseny professional reflectint sempre la imatge que es vulgui aconseguir, ja que sabem que la primera impressió és molt important. Dissenyem tota mena de continguts gràfics tals com llibres, catàlegs, targetes de visita, fulletons, displays, adhesius, etc.

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions

caCA