SERVEIS DE POST-IMPRESSIÓ

PLASTIFICAT i encapsulat

El plastificat i encapsulat els apliquem sobre materials impresos, principalment paper per protegir la impressió de ratllades, líquids, grasses i també donar-li més resistència i qualitat al producte.

La  tècnica post-impressió del plastificat s’utilitza en tota classe de productes per donar-li un efecte mat o brillant, i protegir la impressió de ratllades. Hi ha diferents tipus de plastificat: brillant, mat, mat anti-ratllades i mat soft-touch.

Els encapsulats ens permeten donar més gruix i resistència al producte, per tant va enfocat a productes de llarga durada que necessitin rigidesa i gruix. Està disponible en brillant i mat amb gruixos de 75µ, 125 µ i 250µ.

TROQUELAT

El procés de troquelat permet donar forma als productes, sigui per crear productes funcionals com les carpetes amb butxaca interior, packagings, estructures de PLV, etc. o bé simplement per estètica i crear productes originals, com per exemple targetes troquelades, flyers troquelats,  adhesius troquelats, etc.

Disposem de troquelat digital (amb ganiveta de tall), troquel làser i troquelat tradicional. Cada sistema és adequat per diferents tipus de material i dissenys a troquelar, obrint així un ventall de possibilitats sense límits de troquelat. 

 

Relleu en sec

El relleu en sec el podem aplicar sobre qualsevol suport de cartronet donant així una imatge luxosa a qualsevol producte que li apliquem.

Els productes on més s’aplica el relleu en sec són les targetes de visita, packaging, carpetes, targetons, etc.

Quan aquesta tècnica post-impressió s’aplica juntament amb l’estampació creem un efecte espectacular.

VERNÍS UV

EL vernís UV és un acabat molt utilitzat per atraure l’atenció del consumidor i transmetre una imatge de qualitat. Té un acabat brillant, per el que aconseguirem millors resultats quan l’apliquem sobre un plastificat mat o sobre una impressió fosca.

Es pot aplicar vernís 2D i/o 3D amb més volum o menys, podent variar el gruix en un mateix producte des de 0 fins a 3 mm de gruix.

S’utilitza aquesta tècnica post-impressió en tota mena de productes gràfics, des de petites a llargues tirades i molt sovint es combina amb troquelats i estampacions.

ESTAMPACIÓ

L’estampació o stamping, és aquella tècnica que mitjançant pressió i calor adherim colors metal·litzats sobre el producte. S’utilitza en tota mena de productes gràfics per  millorar-ne l’atractiu i causar una sensació de luxe al consumidor.

Per exemple, podem fer targetes de visita estampades, cobertes de llibres o catàlegs, packaging, etc. En cada disseny escollirem el color d’estampat que més s’adeqüi:

Stamping Plata, or, hologràfic, transparent, vermell, verd, blau...Consulta’ns si busques algun color en especial i trobarem la solució!

Sistemes enquadernació

Amb els nostres sistemes d’enquadernació obtindràs els teus productes enquadernats tal i com te’ls has imaginat. Diferencia’t de la competència!

Sistemes d'enquadernació: Enquadernació rústica amb adhesiu

Rústica PUR

Sistema de enquadernació amb llom, ideal per a tarifes, catàlegs, llibres que hagin de rebre un ús intensiu. S'utilitza poliuretà com a adhesiu, creant així una enquadernació molt forta i més econòmica que la rústica cosida.

Sistemes d'enquadernació: Enquadernació rústica cosida

Rústica cosida

Es el sistema més utilitzat per a llibres, ja que garanteix resistència, flexibilitat i qualitat que requereixen aquest tipus de publicacions.


Sistemes d'enquadernació:Enquadernació amb espiral

Espiral

L'enquadernació amb espira és un pràctic semblant al wire-o que ens permet l'obertura de les pàgines a 360º.
S'utilitza per fer llibretes, cartes de restaurant, calendaris, tarifes, manuals, etc.

Sistemes d'enquadernació: Enquadernació Wire-o

Wire-o

L'enquadernació Wire-o és un pràctic sistema que ens permet l'obertura de les pàgines a 360º.
S'utilitza per fer llibretes, cartes de restaurant, calendaris, tarifes, manuals, etc.

Sistemes d'enquadernació: Enquadernat acabat amb tapa dura

Tapa dura

Quan parlem de tapa dura, ens referim a aplicar un acabat més consistent a les portades usant cartró d'un gruix suficient perquè quedin rígides i siguin resistents a l'ús el màxim temps possible.

Sistemes d'Enquadernació amb grapes

Grapat

El grapat és el sistema més econòmic que podem fer per unir els plecs. Permet flexibilitat i facilitat a la lectura a qualsevol lloc.
Les publicacions han de tenir un mínim de 8 pàgines i un màxim de 96 aproximadament.

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions

caCA