ETIQUETES PERSONALITZADES

ETIQUETES EN PLA

Fabricar les etiquetes personalitzades en pla permet una personalització gairebé sense límits amb gran varietat de suports i acabats disponibles per a cobrir qualsevol necessitat.

Les etiquetes es poden servir troquelades en fulls o individualment.

adhesiu vinil troquelat

Vinil troquelat

adhesiu interior vidre

Adhesiu per interior vidre

etiquetes plata 1 ok

Adhesius sobre paper plata

etiquetes troquelades 1 ok

Full d'adhesius troquelats

etiqueta STAMPING tinta holografica solac ok

Adhesiu troquelat + estampació plata hologràfica

Adhesiu electroestàtic

Adhesiu electroestàtic

Adhesiu transparent

Adhesiu transparent

Adhesiu tinta blanca

Adhesiu transparent troquelat + tinta blanca

Adhesiu transparent tinta plata

Adhesiu transparent amb tinta plata

Veure més

Etiquetes personalitzades en bobina

Identificar un producte i fer-lo destacar de la competència no és fàcil, però nosaltres et podem ajudar creant etiquetes en bobina creatives amb moltes possibilitats d’acabats i suports.

Segons la finalitat de l’etiqueta, tenim diferents tipus d’adhesiu: permanent, removible, reposicionable, resistència a la humitat i baixes temperatures, etc.

L’entrega en bobines de les etiquetes  personalitzades permet aplicació manual o automàtica, reduint així el temps d’aplicació i l’entrega del producte.

Etiquetes PERSONALITZADES AMB gota resina

Les etiquetes amb gota de resina són aptes tant per interior com exterior. Estan impreses amb impressió digital sobre vinil. Tenim diferents graus d’adhesivitat per qualsevol superfície i condició atmosfèrica a què vagin destinades. (fusta, vidre, metall, plàstic…)

La gota de resina fa que les etiquetes personalitzades siguin molt resistents a les ratllades, a l’aigua, detergents, rajos UV, etc. creant així un adhesiu de llarga vida útil comparat amb els adhesius bàsics de vinil.

Etiquetes PERSONALITZADES A doble cara

Estàn pensades per aplicar-les sobre vidre i poder-se llegir des dels dos costats.

Les etiquetes personalitzades a doble cara són molt útils per mostrar la nostra marca a aparadors de botigues, etiquetes de canvi d’oli per a cotxes, promocionar productes, etc. Dona vida a la teva creativitat amb aquests adhesius.

Etiquetes per penjar

Aquestes etiquetes són molt utilitzades per identificar els productes sense adhesiu o simplement com a reforç decoratiu i màrqueting. Penja les etiquetes personalitzades al teu producte mitjançant una goma elàstica o un cordó.

És un element clau que pot ser de més o menys qualitat depenent de la finalitat que tinguem, ajudant així a destacar encara més el teu producte i marca, donant informació addicional o simplement amb el teu logotip.

Sol·licitud de pressupost

Omple el formulari i ens posarem en contacte en menys de 24 hores

Serveis d'impressió

Offset - Digital - Gran format

Acabats especials

Plastificat - Troquelat - Vernís - Relleu sec - Estampació - Enquadernacions

caCA