MÉS QUE UNA IMPREMTA

Impremta Maideu, donem servei a particulars, petites i grans empreses amb les quals hem crescut professionalment al llarg dels anys, aprenent dia a dia de la nostra passió: les arts gràfiques.

recepció impremta Maideu

HISTÒRIA DE L'IMPREMTA MAIDEU

Maideu S.L. és una empresa familiar de quatre generacions dedicada als serveis gràfics integrals, establerta a Ripoll des de 1916 i fundada per Daniel Maideu, qui va ser, a part de propietari de la impremta i llibreria abans anomenada “Tipografia Ripollesa”, un gran editor referent a Catalunya especialment al Ripollès.

Amb la invenció de la impremta i la industrialització desapareixen els sistemes de reproducció gràfica medieval, i esdevé la difusió, un element clau per valorar qualsevol contingut intel·lectual i periodístic. És llavors quan Daniel Maideu començarà la labor d’editor, amb multitud de publicacions de llibres i revistes.

Daniel Maideu a la Tipografia Ripollesa
Magatzem de la impremta Maideu

EVOLUCIÓ DE L'IMPREMTA MAIDEU

A mitjans dels anys 60, l’Impremta Maideu passarà a mans dels fills de Daniel Maideu: Santi i Jordi, els quals combinaran la gran experiència adquirida al llarg de tants anys, on la tradició i la passió per les arts gràfiques s’ha transmès de pares a fills, amb la constant innovació a què els obligarà el mercat.

S’ha transformat la impremta clàssica i tradicional en una impremta moderna, amb un catàleg molt extens de productes gràfics amb inacabables materials de suport, colors, acabats i manipulats per tal d’oferir noves propostes als clients i tenir la capacitat de donar forma a aquells projectes més exigents.

ACTUALITAT DE L'IMPREMTA MAIDEU

Actualment contem amb unes instal·lacions de 1.400  m²  i un equip de professionals especialitzats en cada procés gràfic per poder-vos oferir un servei integral de la millor qualitat, un tracte personalitzat i directe, amb el preu més competitiu gràcies a l’experiència i coneixement que ens aporten aquests 100 anys en el sector.

Des de la recepció de la feina fins a la seva entrega, controlem tot el procés de producció perquè no t’hagis de preocupar de res.

Sala creativa de la impremta Maideu

Experiència

La nostra trajectòria en el món de les arts gràfiques ens converteix en empresa de referència dins el sector gràfic.

Flexibilitat

La nostra infraestructura ens permet complir amb comandes urgents. Ens posem a la pell del client per complir les seves necessitats.

Qualitat - Preu

L'inversió constant en i+d ens permet millorar els nostres costos en processos de producció i al mateix temps, oferir preus més competitius.

Medi ambient

Som una empresa respectuosa amb el medi ambient i tots els nostres materials provenen d'orígens certificats.

Uneix-te a grans empreses que ja confien en nosaltres!

caCA